Велико хвала!

ВЕЛИКО ХВАЛА на вашем поверењу и потписима подршке.

МНОГО ХВАЛА на вашој енергији којом сте нас надахнули.

НАЈЛЕПШЕ ХВАЛА на свакој другој врсти помоћи.

УНАПРЕД ХВАЛА на вашем гласу на изборима. Ваш глас је глас за све нас.

Трудићемо се – из свег срца, и из све снаге – да оправдамо ваша очекивања. Ово је наша заједничка борба, и стога и МИ вама честитамо заједничко учешће на изборима!

МИ – ГЛАС ИЗ НАРОДА

5 thoughts on “Велико хвала!

  1. Bravo. Inače, Blic i Kurir su, naravno, prljavo odigrali uz ovu vest, ćžstavljajući sliku Nestorovića, što ne može biti nenamerna greška, ali može biti putokaz ko za koga radi i ko je čiji. Morte javno odregovati protestom, i upozorenjem, kroz sve medije. Možete izgubiti cenzus zbog toga.

    1. Lista Dr. Nestorovića je potvrđena kao sedma, to je,, Mi snaga naroda” a u ovom slučaju se šteta nanosi njima jer se narod zbunjuje!

  2. Сваки потпис и глас Вама је чист и искрен, не дајте се, останите заједно. Заједно са нама, колико год гласова добили сваки је вредан труда и поверења. А сада, свим снагама напред и укључујте у јавност све вредне, способне и часне који су пришли Вама.

  3. Мислим да је веома важно да остане на линији колетивитета, без вође, вожда . Убеђен сам да ће то препознати, посебно велика већина која никад не гласа, баш из тог разлога.. ” Вође” су увек изневериле народ. Заиста, заиста, мислим да је са вама најзрелији део грађана, најсвеснији, најсамосталнији.

  4. Ја нисам много вичан овим интернет каналима, и углавно пратим овај сајт и онај на ЈТ. У оба скоро више се поајвљује онај доктор и његова булумента која вас краде, него ви. Избаците их из сајтова и дајте више ваших чланака и коментаре на ову пропаст Србије како је води власт. Одличан је прилог снимак са некадашње БК и овај кратак из Кошутњака. Такође и гостовања Б.Павловића у Балканској оштрици, Гласу јавности…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *