По РТС-у – НИКО из МИ – ГЛАС ИЗ НАРОДА није данас гласао

glasanje 2023

Јавни сервис Србије на свом сајту (rts.rs) није објавио никога са наше листе МИ – ГЛАС ИЗ НАРОДА како данас излази на гласање.

Њихов чланак можете погледати ОВДЕ

Извор: rts.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

27 thoughts on “По РТС-у – НИКО из МИ – ГЛАС ИЗ НАРОДА није данас гласао

 1. Сјајан резултат остварили смо МИ. Ово је тек почетак. Идемо у борбу за стварање система у Србији. Честитам нам свима!!!

  1. Направити овакав резултат снагом и вољом свакога од нас, без машинерије која стоји иза сваке странке је вредно сваког поштовања. Подршка људи ће тек уследити, а да би се то остварило, МОРАТЕ да останете до краја доследни себи и принципима због којих је и настао овај резултат.

   1. Тако је Миљане. Погодио си суштину. Твоје запажање је попунило велику празнину. Нисам приметио да је још неко то јавно истакао.

  2. Mislim da to nije iznenađenje .Stav RTS je uvek prorežimski.Nove generacije skoro uopšte ne gledaju tv.Postoje drugi putevi informisanja.Moja porodica je pratil te alternativne puteve (youtube,Tik Tok…).
   Dali smo vam šansu,a vi je opravdajte.Kreni te odmah sa širenjem mreže.
   Neko reče SNS je dao nalog da se Mi podrži na izborima.Pa onda bi bili na svim medijima logično!
   Siguran sam da ste glasove dobili od ozlojeđenih građana.
   Idemo u nove pobede za našu Srbiju.Nemojte nas razočarati.
   Imate od srca podršku!

 2. Честитам!
  Најзад неко освежење на политичкој сцени, у Парламенту.. Освежење проткано визијом, здравим патриотизмом.. – пуно очекујем од вас у изазовним временима која надолазе..
  Хвала што постојите 🙏

 3. Dragi MI (bez navodnika)

  SRDAČNA ČESTITKA
  za uspeh na izborima
  kao i sav trud koji ste (smo) učinili u kratkom roku.
  Ostanite dosledni sebi (i nama) i slediće još veći rezultati.

  Pozdrav
  Momčilo Žižić

  1. Направити овакав резултат снагом и вољом свакога од нас, без машинерије која стоји иза сваке странке је вредно сваког поштовања. Сматрам да је ово само почетак и да ће подршка људи тек уследити, а да би се то остварило, МОРАТЕ да останете краја доследни себи и принципима због којих је и настао овај резултат.

 4. Направити овакав резултат снагом и вољом свакога од нас, без машинерије која стоји иза сваке странке је вредно сваког поштовања. Сматрам да је ово само почетак и да ће подршка људи тек уследити, а да би се то остварило, МОРАТЕ да останете краја доследни себи и принципима због којих је и настао овај резултат.

  1. Тако је Миљане. Погодио си суштину. Твоје запажање је попунило велику празнину. Нисам приметио да је још неко то јавно истакао.

 5. Čestitam,izvanredan uspeh.Iskreno i pošteno za odbranu Srbije i vraćanje države njenom narodu.A ako vlast bude u Skupštini prodavala Kosovo zovite nas koji smo bili za vas.To nije mala snaga (danas oko 180.000 hiljda) svakim danom
  biće sve više.Bićemo uskoro velika snaga.

 6. Честитам вама једнаким међу једнакима. Уважавање Др. Несторовићу на формирање покрета али останите компактни, једнаки међу једнакима. САМО ТАКВИ ће те опстати и увећавати јер последњих деценија , ” ВОЖДОВИ “нису показали разумевање за народ и Србију . Изаберите из свих градова и средина које сте посећивали по једну умну , способну , стручну особу која ће вас представљати у парламенту. Ви нисте политичари па ће те се само избламирати међу оним зверима у парламенту. Нису на вашем нивоу.

 7. Докторе Несторовићу,Павићу,Љепојевићу и остали са листе Ми Глас из народа, молим Вас, немојте са никим у коалицију да идете ни на републичком а ни на београдским изборима. Да останемо принципијелни. Важно је да се види да је овај покрет потпуно независан од било кога а нарочито од Вучића и његове власти која упропашћава Србију.

 8. Кажу на К1 Уранак, Несторовић води кампању годинама,…на Јутјуб
  пио сам чај, загрцнуо се, добро сам претекао.

 9. Bravo dragi LJUDI!
  Konačno sam imala za koga da glasam! Ne da verujem u Vas nego i Bog podržava, jer ovo je pravo ČUDO!
  Ostanite hrabri i dosledni, i biće ih još! Da očistimo i obožimo Srbiju!
  Idemoooo!

 10. Ovo je tek pocetak.
  Bilo bi dobro da se udje u koaliciju sa SNS u Beogradu, da se pokazu i implementiraju nova resenja stare probleme po prstonici.
  Formirati lokalne odbore po gradovima i selima sto pre.

 11. Браво,свака част…. за почетак одличан резултат, следећи избори да се узме власт… Доста више и ових и оних, ред је на МИ, на српски глас у српском парламенту.

 12. И боље што вас нису споменули, мене лично било би срамота да ми име и презиме и фотографија изађу на окупаторском медију као што је РТС. Ја сам против било каквог појављивања у таквим медијима, тако да за мене је то позитивна вест. И надам се да ћете их заобилазити у широком луку, јер што би рекли, са ђаволом се тикве не саде

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *