Прави људи, на права места!

»МИ – глас из народа« ће се активно залагати за успостављање праведних, јасних и транспарентних критеријума у систем запошљавања у државним институцијама; за постављање доказаних професионалаца на одговорне функције – на свим нивоима у Србији.

 

 

3 thoughts on “Прави људи, на права места!

  1. Ne slažem se sa time da se diplome privatnih fakulteta ne priznaju, ima boljih studijskih programa na privatnim fakultetima nego na državnim jer su državni umnogome inertni, zagarantovane su profesorima plate i radni staž, bez obzira koliko su posvećeni studentima. Suština je u nadzoru: da li se drži nastava i za koje vreme nastane diplomirani student.
    Kada su u pitanju doktorske studije, ne bih se kladila da korupcija nije bar jednaka.

    1. Слажем се да “su državni umnogome inertni, zagarantovane su profesorima plate i radni staž, bez obzira koliko su posvećeni studentima.” али је за почетак опоравка од дугогодишљих дешавања , државне факултете лакше контролисати.

      1. Vrlo sam raspoložena da dam svoj doprinos u visokom obrazovanju (tehnika) jer mnoge stvari izgledaju drugačije spolja, a ja imam veliko iskustvo i u nastavi i šire. Pozdrav.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *