КЗН “МИ ГЛАС ИЗ НАРОДА”

Резултат покрета “МИ – Глас из народа” на београдским изборима није задовољавајућ нити реалан показатељ наше стварне јачине и потенцијала, али је додатна мотивација за политичка опробавања у будућности.

Резултат само показује да све представљене, квалитетне смернице нашег деловања и грађанима понуђена политичка решења нису доспела до шире јавности.

Основна медијска порука покрета остала је невидљива због игнорантског понашања великих медија током читаве, веома кратке предизборне кампање.

Великим делом, на пропагандне активности покрета “МИ Глас из народа” утицао је и велики недостатак финансијских средстава, новца који је бесправно присвојен од стране бивших страначких колега. Но, епилог ове тешке отимачине видеће се на суду.

Покрет наставља свој рад уверен у исправност својих ставова и начела утемељених на правди, истини и поштеном односу према свом народу и поштовању своје државе. Захваљујемо се свим честитим грађанима Београда који су, упркос бројним неистинама о нашем покрету на јавној сцени, препознали нашу политику као различиту и бољу од појединих лажних и непринципијелних опција, али ми прихватамо тренутни избор већине и желимо успех свим актерима политичког живота Београда.

Без обзира на системска неслагања и ривалитет по питању решавања кључних друштвених и државних проблема, покрет иде својим зацртаним путем – храбро, без острашћености, силом аргумената кроз легитимну политичку борбу, уз подршку својих оснивача и присталица верних идеалима због којих је и настао.

До победе!

4 thoughts on “КЗН “МИ ГЛАС ИЗ НАРОДА”

 1. Ovaj tekst je morao biti drugačiji. Sadržajniji, uz temeljniju i profesionalniju analizu. Takođe, i uz analizu u kojoj je neophodno posvetiti i dužnu pažnju izbornim preduslovima. Saopštenje radi saopštenja, liči na dosadašnji rad koga i nije bilo tamo gde ga je trebalo biti, na mrežama, kao najznačajnijem od dostupnih mesta.
  Nije bilo nijednog bilborda, ok, nije bilo ni za hleb. Ali, mreže su polje plodno, a potpuno neiskorišćeno. I to je neshvatljivo. Kako ste, braćo, mislili da doprete do šire populacije? Telepatijom?
  Pa, sopstveni sajt niste koristili! Čudovišno.
  I onaj 1 TikTok klipčić ste promašili, udri po spomenicima, a solunci i narodni heroji odavno upokojeni, baš kao i prva dva reda njihovih naslednika. Kome priča sa spomenicima? Fokus, mladi i sredovečni, ne babe i dede, oni imaju druge ljubimce. Fali vam Izvršni odbor.
  Ali, hajde, da ne skačemo s mosta zbog istinskog fijaska. Čovek se uči i kada je u stotoj. Zato, Jovo nanovo. Uzdravlje!

 2. Слажем се са вама, поштење је идеал коме треба тежити, али на жалост у животу је прилично недостижан, као и многи други лепи идеали и циљеви, па се тиме не треба превише заносити и сањати нереално. Истина је да је покрет МИ доста оштећен са разних страна, па би се требало размислити о неким променама ради реалног опстанка идеје, не везујући се буквално за име и појединце. Да би се променила ова лоповска власт , а покрет опстао и увећао се до неке релевантне јачине и угледа, предлажем да поразговарате о сарадњи и коалицији са Савом Манојловић , па и Милошем Јовановићем, али наравно на здравим основама, надам се да ни ви а ни они нису сујетни. Има још неких странака сличне орјентације, предлажем за преговараче Станојевића и Љепојевића. Поздрав

 3. Ne ulazeći možda i u duboko lične motive gdina Pavlovića, čini se da je forsirana potpuno pogrešna priča, pogrešan koncept. Ako ne grešim, uočava se i različitost u razmišljanju gdina Pavlovića i gdina Stanojevića. To se uočilo i kroz skupštinska zasedanja. Vladajuća struktura ima sasvim dovoljno rezervnih političkih opcija, pa da bi im bio neophodan još jedan satelit. Drugo je pitanje da li je to potreba pojedinih osnivača. Ako jeste, onda su perspektive pokreta krajnje ograničene. Ili ih nema.

 4. Наравно да се без пара ни обичан летак не може направити или може—-толико сте били невидљиви у јавности да је мало фалило да дан два пред изборе на колима излепим некакве летке са позивом да гласамо за МИ глас из народа., и да се возим кроз град. Нисм урадио само због могућности да ме милиција не зустави, -Незнам да ли је то дозвољено. Пратим коментаре Цицерона , има размишљање доброг организатора али и менаџера , послушајете човека . Ипак добро сте рекли, продужите храбро напред. Са вама смо, Једно моје размишљање ; Следбеници групе која се одцепила јесу идолопоклоници, зависници од ауторитета, нису самостални у размишљању, Такви су и већина следбеника СНС .а . Лично се осећам веома добро , уздигнуто – беспрекорно што не припадам таквој групи људске расе и зато сам се определио за програмске циљеве “Ми глас из народа. “

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *