Споразум о нормализацији односа Србије и лажне државе Косово није заснован на вољи народа

Треба знати да тзв. Споразум о нормализацији односа Србије и лажне државе Косово (тзв. Споразум), није заснован на вољи народа, међународном праву, Уставу Р.Србије нити на Резолуцији СБ УН, него на уцени и диктату САД, ЕУ и НАТО пакта.
То је завршни документ капитулације Србије и српски неспоразум између власти и народа. Такозвани споразум је потребан пре свега САД-у како би довршили процес окупације и легализовали отцепљења Косова и Метохије од Р.Србије. Њима је потребна тзв. држава Косово као чланица НАТО пакта а потом да се присаједини Албанији.
Америка је изабрала Албанију за стратешког партнера на Балкану и постепено ради на реализацији пројекта тзв. Велике Албаније. Изјаве америчких званичника да желе добре односе са Србијом су неискрене и у функцији придобијања власти Србије да подпише тзв. Споразум

Митар Ковач

One thought on “Споразум о нормализацији односа Србије и лажне државе Косово није заснован на вољи народа

 1. У Србији држава, (влада,председник, Скупштина), годинама крши Устав да би извршила признање Косова и предају својих ингеренција Косову.
  &
  На ово понашање државе се не жали, нити га јавно помиње непатриотска опозиција, (листа Србија против насиља), јер је она то и започела и то подражва.
  Не жали се ни псеуопатриотска власт (СНС и коалиција), јер она то спроводи, обамањујући јавност да не признаје Косово итд.
  Помало је чудно што се патриотска опозиција толико бави Бриселским споразумима и Охридским планом, који су само маска за централну издају Косова, која је обављена пре 13 година премештањем преговора о сатусу Ксова из ОУН у ЕУ и ступањем Србије, која Уставом не признаје Косово у дијалог са тим непризнатим и, како политичари лажу: непостојећим Косвом, све под маском дијалога Београда и Приштине. Још само да објасне како прегоаврају са непостојећим, коме управо тим прегоаврањем конклудентно признају да постоји.
  Остало је још само да се Устав Републике Србије „некако“ убаци већ постојеће признање Косова и Вучић и компанија су завршили од Запада добијен задатак.
  http://restruktura.org/jos-malo-i-gotovo-ili-su-gotovi/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *