БЕОГРАД БЕЗ КОРУПЦИЈЕ – 100%

»Као директор Агенције за приватизацију 2004. године имао сам част да предводим тим који је за 30 дана у потпуности искоренио корупцију у приватизацији. Тим великог знања и доказане неподмитљивости. Тај тим је и сада на окупу. За Београд би нам било потребно 6 месеци.
Када покажеш да сечеш сваки покушај корупције и када уђеш у дубину и разоткријеш претходне механизме, онда други државни органи са аргументацијом и еланом приступе процесуирању најважнијих крађа из претходног периода. И почиње да се успоставља систем одговорности – систем који је у дужем претходном периоду уништен у нашем друпштву.«
Бранко Павловић

Корупција је први и највећи проблем. У Београду као и у Србији. А тај проблем је најлакше решити. Брзо и без остатка. 100%.

Оно што је потребно јесте руководство Београда које зна и хоће да реши корупцију. То значи успостављање система у коме они који су на власти не могу да краду.

Свако лако и без оклевања може да каже да ће да »хапси« оне претходне. Није довољно. Него да успоставиш систем у којем нема даље крађе. То умемо да урадимо. Зато тражимо ваш глас.

Елиминисањем корупције Београд у буџету добија слободна средства у износу од око 200 милиона евра годишње.

Так тада можемо да решавамо капиталне инфраструктурне пројекте, а да то не буде задуживањем на терет будућих генерација, као што су на пример канализација на левој обали Дунава и пречишћавање вода, изградња нових мостова, стамбена политика за опште добро, утопљавање зграда, битно побољшање железничког градског саобраћаја, путева итд.

Кратко речено, укидање корупције 100% је апсолутно могуће, тако почињемо да поправљамо квалитет живота у многим областима и многим деловима Београда и тек тада показујемо стварну бригу за људе и град у коме живимо.

One thought on “БЕОГРАД БЕЗ КОРУПЦИЈЕ – 100%

  1. Ako smanjite korupciju za 1% to je ogroman uspeh. A kako da se smanji korupcija . Tako sto ne bude porebe za korupcijom. Zato moramo prvo da budemo bogato drustvo . Da imamo na primer dobro placene doktore , i medicinske sestre, pa onda bolnicke sobe i krevete , pa kukove i vestacka kolena i onda ne cekamo 3 i 5 godina na zamenu kukova i kolena i nema potrebe da podmicujemo doktore , i od njih pravimo moralne nakaze.
    Posto smo relativno siromasni, nemamo para da sprecimo korupciju, a opet ona nam, kako kazete, pojede 200 miliona godisnje .Otkud sad tih 200 miliona , znaci nismo tako siromasni. Ima tu nesto. Mozda stvarno ima ljudi koji znaju gde je tu djavo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *