МОЖЕ ЛИ СЕ БЕОГРАДОМ УПРАВЉАТИ ПОШТЕНО?

Замислите да Београдом неко управља поштено, и да све у њему функционише како треба – БЕЗ крупне КОРУПЦИЈЕ!…
Само замислите… 🤔 🤨 🙄

Или немојте; уместо да ЗАМИШЉАМО, боље да нешто ПРЕДУЗМЕМО!

Београдом се може управљати и ПОШТЕНО и ДЕЛОТВОРНО, а КОРУПЦИЈА се може ЗАУСТАВИТИ. И с правим људима на челу Београда – све то већ у ПРВОЈ години мандата!

»МИ – глас из народа« зна како и има људе који то могу и хоће!

Први корак: #учешће листе »МИ – глас из народа« на Београдским изборима. (УСПЕШНО СПРОВЕДЕНО)

Други корак: Добар #резултат листе »МИ – глас из народа« на Београдским изборима (ЧЕКАМО РЕЗУЛТАТЕ)

Трећи корак: Формирање Скупштине Београда у којој је однос снага такав да листа »МИ – глас из народа« има #утицај на функционисање Града. (ЗАУСТАВЉАМО КОРУПЦИЈУ)

Дакле, Београд МОЖЕ профункционисати добро, и кренути да функционише БЕЗ корупције – у три корака.
Први корак је већ успешно спроведен уз помоћ грађана који су нам дали свој потпис; очекујемо да нам гласачи помогну у другом, а трећи ћемо изборити сами.

Изађите у недељу, 2. јуна на своје гласачко место и на листићу за Београд – заокружите број 14!

3 thoughts on “МОЖЕ ЛИ СЕ БЕОГРАДОМ УПРАВЉАТИ ПОШТЕНО?

  1. Бога ми, постоји и трећи корак – најжнији ; да добијемо већину ! Шта вреде добри предлози , ,амандмани кад већина то не прихвати. Зато,, поштовани Бранко, ако имате прилику негде на јавној сцени, неки медиј …неби било лоше изговорити реченицу; ” Драги грађани, ако вам је жеља да се Београдом управља поштено да имате безбрижан и безбедан живом у свом граду , нама је потребан већина, дакле број 14 и ви се нећете кајати као много пута до сада. “

  2. Moram da uputim javnu kritiku – prosuli ste mleko. Neshvatljivo mirovanje usred “kampanje”. Jasno je da režim donira prostor za kampanju oko 0%, ali je potpuno neshvatljivo da niste u punom kapacitetu iskoristili (potpuno besplatne) društvene mreže. Pa, sopstveni sasjt se ostavili u terminalnoj fazi, potpuno neshvatljivo da po nedelju dana ne guknete ni gu na njemu. Zašto ste ga i pravili? Ne reagujete, ne odgovarate na mejlove, ni dašak vetra sa vaše strane. Zašto ste prikupljali potpise? Da bi dobili manje na izborima od te prkupljene cifre?
    Čak i Nestorović koji i ima nekih 0+ % prostora koji mu daju, dohvatio neki kombi nalepio sliku svoju i onog ginekologa preko celog kabinskog dela i dali mu zadatak (kombiju) da se vrti po beogradskim ulicama, samo se smenjuju vozači. Pokretni “bilbord”. Šta će čovek. 100 evra pano, i koliko za gorivo.
    A vi?? Smislio je i (solidnu) reklamicu na TikToku, kao, operišu njih dvojica Beograd na izdisaju, na operacionom stolu, nasmejali su me čak, pustili su taj klipčić i vrti se to samo od sebe. 100 evra ulaganje, i to max.
    Prosuli ste ovo mleko 02.06, ali šta je tu je, nadam se da ćete se opasuljiti i reorganizovati. Možda vam zaista treba 1 rukovodilac, predsednik. Pa se rotirajte. Ali taj da ima glavna, samostalna i izvršna ovlašćenja. Makar 1 godinu, Pa rotacija. Ovo – ne ide.

  3. Слажем се са вама, поштење је идеал коме треба тежити, али на жалост у животу је прилично недостижан, као и многи други лепи идеали и циљеви, па се тиме не треба превише заносити и сањати нереално. Истина је да је покрет МИ доста оштећен са разних страна, па би се требало размислити о неким променама ради реалног опстанка идеје, не везујући се буквално за име и појединце. Да би се променила ова лоповска власт , а покрет опстао и увећао се до неке релевантне јачине и угледа, предлажем да поразговарате о сарадњи и коалицији са Савом Манојловић , па и Милошем Јовановићем, али наравно на здравим основама, надам се да ни ви а ни они нису сујетни. Има још неких странака сличне орјентације, предлажем за преговараче Станојевића и Љепојевића. Поздрав

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *