МОЖЕ ЛИ СЕ ЛЕТЕТИ ТУЂИМ КРИЛИМА?

DAČA KOCJAN: Уочио сам у току кампање да је неколико актера помињало културу дијалога наводећи речи др Јована Јањића, а да притом нису поменули да га цитирају. Закључци из геополитичких анализа Синише Љепојевића путују интернетом без да преносиоци ових мисли помињу извор. Подаци које износе Драган Станојевић и генерал Митар Ковач такође „станују“ у многим објавама самозваних аналитичара сукоба у Украјини – без наводника. Борба против корупције коју је иницирао Бранко Павловић сада је темељ планова више политичких групација. При чему – они то говоре, а Павловићев тим је то већ урадио, доказао се и има велико искуство у заустављању корупције…

Али, да кажемо да нема везе. Важно је да су идеје заживеле.

Свако може да се окити туђим перјем, али туђим крилима још нико није полетео! Да ли сте за један заједничи лет?

2 thoughts on “МОЖЕ ЛИ СЕ ЛЕТЕТИ ТУЂИМ КРИЛИМА?

  1. Овј текст заслужује кратку колумну у неком независном часопису ( да ли постоји ? ) Једини начин да МИ глас из народа изађе из медијске сенке. Знам да покрет нема пара али покрените неку акцију добровољног учествовања у промосији ” МИ НАС ” Нешто скромно. Кратки текст у штампи. ТВ је скуп, вероватно.. Овај текст би обавезно требало објавити.

    1. ах да, у познатој емисији ” ОКО ” на РТС у, Борислав Аннтонијевић ? ? ? Или је РТС тенденциозан,, наклољен, ( јавни сервиц -неби било лепо ) или плаћен ( украденим парама ) да приказује ” познатог Српског политичара ” Нисам гледао али не сумњам да је и он плагирао неку од идеја из горњег текста.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *