Делегација МИ ГЛАС ИЗ НАРОДА у Бујановцу

Руководство Покрета »Ми – глас из народа« – у саставу: Бранко Павловић, Митар Ковач, Драган Станојевић, Јован Јањић, Ана Крстић и Тодор Прчетић – посетило је у суботу, 6. априла 2024. општину Бујановац.
Свечани дочек гостима приређен је у школи у Месној заједници Лопардинце, селу које је проглашено за најпопуларније у 2023. години.

Деца која су нас дочекала су наша будућност, понос и радост! ♥️

Гости, међу којима су потпредседник Народне скупштине Републике Србије и још четворо народних посланика и један од челних људи Извршног одбора Покрета, одали су велико поштовање српском народу с »прве линије одбране« српских националних и државних интереса на југу Србије, а потом су пажљиво саслушали реч домаћина о приликама у којима живе, као и њихове предлоге о томе шта би све требало учинити да српски народ овог краја остане на својим огњиштима и да има достојне услове за живот.

Народни представници из Покрета »Ми – глас из народа« дали су реч да ће учинити све што до њих стоји да се изађе у сусрет оправданим захтевима државотворног народа овог краја и да ће бити истински заступници интереса људи овог краја. 🤗🙏🇷🇸🇷🇸

Погледајте приложени видео-материјал, да осетите снагу нашег РОДА! 💪🏻🇷🇸

One thought on “Делегација МИ ГЛАС ИЗ НАРОДА у Бујановцу

  1. Tužno, ali zaista lepo. Tužno, jer je to događaj, zbog svega što nam se dešava, zbog okolnosti i neposredne okoline, prostorno i po sastavu. A lepo, jer ne mogu da se setim sličnog poteza neke opozicione skupune, recimo. U svakom slučaju, posete ovakvim sredinama su dobrodošle i demonstriraju i političku i ljudsku odgovornost aktera političkih procesa u Srbiji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *