Љепојевић: Покрет “Ми – глас из народа” иде самостално на нове изборе у Београду

Један од челника покрета “Ми – глас из народа” је истакао да је његов утисак да је добар део људи засићен честим изборима и да је питање каква ће бити изласност на на новим београдским изборима
Љепојевић: Покрет "Ми - глас из народа" иде самостално на нове изборе у Београду© Antonio Ahel/ATAImages

Синиша Љепојевић из покрета “Ми- глас из народа” изјавио је да ће изворни покрет “Ми – глас из народа” ићи на београдске изборе и да је за сада њихов став да не улазе у било какве коалиције, предизборне и постизборне.

“Склони смо да увек сваке изборе проглашавамо историјским и најважнијим, али ја не мислим да ће ови бити најважнији, они ће бити важни као и сваки други избори. Нада је да ће ови избори искристалисати политичку сцену, тако да би после ових избора било реално очекивати да се формира власт у Београду”, навео је он за Танјуг.

Љепојевић сматра да неће бити великих промена у предизборној кампањи као што је било на претходним изборима, јер, како је рекао, нико нема да понуди ништа ново што већ није речено, тако да ће пресудну и коначну реч имати гласачи.

Шта ће бити с кућом након разлаза "Ми – Глас из народа": Ко је чији одборник и посланик?

“Велико је питање каква ће бити излазност, што је кључно, али је то сада тешко проценити с обзиром да је мој утисак да је добар део људи засићен честим изборима, непрестаним предизборним кампањама и да можда буде велики део људи који неће изаћи на изборе”, оценио је он.

Одговарајући на питање ко ће све у шири фронт са напредњацима, а ко у савез са листом “Србија против насиља”, Љепојевић оцењује да ће у шири фронт са Српском напредном странком (СНС) ући досадашњи коалициони партнери и наводи да је београдски одбор СПС-а јуче одлучио да уђе у тај нови покрет, додајући да је за очекивати да би још неко могао да уђе, али не неко од великих опозиционих партија.

 

https://rt.rs/srbija-i-balkan/78876-ljepojevic-mi-glas-iz-naroda-izbori-beograd/ 

 

2 thoughts on “Љепојевић: Покрет “Ми – глас из народа” иде самостално на нове изборе у Београду

  1. Мислим да је добро што сте одлучили да идете на изборе у Београду јер сада ће бити попуњена лепеза политичких странака у Србији; комунисити, социјалисти, радикали (СНС) , тзв националне странке (ДСС ) , проевропске странке, антисрпске остале странке и МИ ГЛАС ИЗ НАРОДА, последња нада за Србију. Постојао је само још један трачак светлости пре двадесетак година ДС, са Зораном Ђинђићем на челу. Дакле , велики тест за Србе, Јесмо ли или нисмо. Од каквог смо кова. Пророчки су импулси у мени врло лоши. Да ће мо нестати у овом веку ако се чудо не деси. Народ је обневидео . Као пачићи у магли шљапкају за својим вођом, власником и судијом над њиховим душама, магом, А, Вучићем . О томе како их је опчинио писат ће светски умови, после нестанка Српског народа, ако се чудо не деси. Све је почело још у време Милоја Милојевића. Мој глас за МИ ГЛАС ИЗ НАРОДА биће моје последње гласање у животу ако не добију довољан број гласова. Арх. Михаило и Господ Бог ће одлучити.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *