ПРИКУПЉАЊЕ ПОТПИСА ЗА БЕОГРАДСКЕ ИЗБОРЕ

Поштовани пријатељи и саборци, данас је последњи дан за прикупљање ПОТПИСА подршке за излазак на београдске изборе, а оверитеље на располагању имамо само на два места; само по пар сати… Уколико желите да нам помогнете да учествујемо на београдским изборима, јако је важно да то урадите данас.

У наставку су термини и адресе локација на којима данас можете оверити изјаву:

 • БАЛКАНСКА 18 (ТЦ »Ivanium«, горњи улаз)
  – недеља, 12. мај од 12 до 15 часова
 • НОВИ БЕОГРАД, Палмира Тољатија 5 (Стари Меркатор, »Шипад комерц«)
  – недеља, 12. мај од 10 до 13 часова
 • БАРАЈЕВО, Светосавска 2 (Инфо-центар Барајево) или Светосавска 84б (просторије Покрета; контакт: 061/1956-036))
  – недеља, 12. мај од 10 до 15:30 часова

Као и на претходним изборима, имате могућност да изјаву самостално попуните, оверите и донесете је на неку од актуелних локација у предвиђеним терминима. Формулар изјаве можете преузети овде (као помоћ у попуњавању можете консултовати пример) – и можете га попунити или оловком, или у неком програму попут Adobe Reader-а – обавезно у ДВА примерка.

Уколико сами желите да електронски или оловком попуните своју изјаву подршке, можете је оверити бесплатно на шалтерима општина Чукарица, Нови Београд и Палилула.

Хвала за подршку!

МИ – глас из народа

16 thoughts on “ПРИКУПЉАЊЕ ПОТПИСА ЗА БЕОГРАДСКЕ ИЗБОРЕ

 1. Bilo bi dopro dopuniti info. Recimo, koliko je broj potpisa neophodan za proglašenje liste za BG izbore, drugo, da li idete opet kao GG ili kao stranka (dokle se i sa tim stiglo, ako se uopšte i krenulo u tom smeru), treće, koji je rok za predaju potpisa za izbore. Ovo su bitni elementi koji treba da pomognu i usmere simpatizere (posebno u vezi sa poslednjim pasusom)…. Pozz P.S. Da li ima novosti oko korigovanog statuta? To je još jedan važan segment koji (uz zaista sjajan, sjajan program) treba da pomogne opredeljivanju građana… Sve mora biti maaalkice brže. Uz formiranu direkciju, prostor.

  1. За проглашење листе за БГ изборе је потребно имати 3.000 валидних потписа – и предати их најкасније 12. маја. На изборе идемо као ГГ, јер смо процес регистровања странке морали да прекинемо када је изгледало да ће избори бити одржани у априлу.
   Статут је и даље у процесу дорађивања, управо зато што смо били принуђени да привремено обуставимо процес регистрације странке; сада су нам готово сви ресурси фокусирани ка београдским изборима.
   Простор за централу још увек немамо; изгледа да не спадамо у станаре које би власници простора блиски властима желели да имају – а таквих је изгледа више но оних других.

 2. Nadam se da imate jak program za Beograd, oslonjen na nacionalnu strategiju. Beograd je veliki deo Srbije u smislu ljudskih, strateskih i materijalnih resursa, i ako sacuvamo Beograd od domaće i pljačke sa strane, sacuvali smo veliki deo Srbije.

  1. Програм за Београд је сасвим сигурно најозбиљнији од програма који ће бити у понуди на изборима – што и није изгледа тешко, јер нико заправо не жели да се заиста бави развојем Београда.
   Програм се заснива на четири теме, али о детаљима ћемо када предамо потписе и званично уђемо у кампању.
   Једна тема је јасна – озбиљна борба против крупне корупције, зашта имамо изузетно способну екипу; практично једину која је у пракси доказала да је у Србији могуће у кратком року зауставити крупну корупцију и која је то спровела…
   Остале теме, нека за сада остану »тајна«. :о)

 3. Vidim da je dejan zlatoper na “srbin info” krenuo sa kampanjom za nestorovica! Kaze otprilike da je zaslugom Nestorovica i njegovog pokreta vraceno 60 miliona u budzet Srbije?

  1. “Грга” Златопер не пише да ли су и вратили дугове људима који су финансирали личним средствима кампању, а такође колико је несуђени председник који се покушао самонаметнути, подигао новаца са благајне Скупштине за свих 13 посланика , и да ли је то равномерно распоредио према посланичким групама ( 6 + 7 ). Верујем да није, иначе би да је поштен то и урадио и обзнанио.

 4. Само три дана! ! ? ако сам добро разумео. Да ли је могуће потпис дати после 21 овог месеца. Молим вас да уважите и прихватите предлоге ” Цицерона”

  1. Потпис је могуће дати сигурно до краја априла; уколико се људи мало покрену, надамо се да нећемо морати да улазимо у мај с тиме.

   1. Ево, ја сам се покренуо у својој деветој деценији( додуше тек у првој њеној години) и већ другог дана уписао у књиге нотара. Не знам колики ми је “мандат”, али ако буде прилика имаћете мој глас уколико наставите овако и још јаче.

     1. Ако Бог да, а и МИ глас из народа буду тада постојали, имаће и тада мој глас. Уколико не застране.

 5. Ako je ovo aktuelno za Nestorovica ja bih dao podrsku potpisom i idejama…nisam clan ni jedne stranke a bio sam demokrata 10godina …do 2006,,,,i ne znam gde se na cukarici prikupljaju potpisi….

  1. Није далеко, на Видиковцу , близу пијаце , преко пута ауто сервиса Коцић, у згради сервис Гага форд. Пише горе. Треба се мало и потрудити.

  2. Зоки, како мислиш актуелно за Несторовића. Он је збрисао са парама, Зоки. Као најобичнији улични лопов. Можда те нисам разумео.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *