Станко Црнобрња: ЗАШТО ЈЕ ПОКРЕТ „МИ – ГЛАС ИЗ НАРОДА” НЕОПХОДАН НА СРПСКОЈ ПОЛИТИЧКОЈ СЦЕНИ

Станко Црнобрња фантастично прецизно и аргументовано елаборира зашто је политички субјект попут покрета »МИ – глас из народа« неопходан и дуго очекиван на политичкој сцени у Србији, и зашто је добро што је такав субјект настао иницијативом »народног лекара«, Бранимира Несторовића и групе доказаних и независних интелектуалаца – с озбиљним каријерама и репутацијом иза себе – а не иницијативом политичара који су под утицајем страних фактора.

Погледајте видео

6 thoughts on “Станко Црнобрња: ЗАШТО ЈЕ ПОКРЕТ „МИ – ГЛАС ИЗ НАРОДА” НЕОПХОДАН НА СРПСКОЈ ПОЛИТИЧКОЈ СЦЕНИ

  1. Moramo se svi mi maksimalno truditi i angažovati da novorođenče MI ojača i prohoda, a uz Božiju pomoć i da gazi sve redom po političkoj sceni Srbije koja je delom izdajnička (prozapadna opozicija), delom sterilna (vladajuće stranke), što je imalo za posledicu dovođenje Srbije u kolonijalni status sa velikom opasnošću da bude rastočena.

  2. Већина нас деценијама чека овакав покрет МИ-Глас и народа за национални спас!

  3. Остати доследан прокламованим принципима, направити избор људи који ће их се придржавати и практично спроводити а истовремено који неће поклекнути пред искушењима биће добитна комбинација. Јасно је да то неће бити нимало лако, али нашој деци треба да створимо амбијент у коме ће бити срећни да овде живе и стварају своје породице.

  4. Dragi MI, gostovanje Stanka Crnobrnje bilo je jako inspirativno i nadahnuto. Rekla bi da se njegova razmišljanja vecim delom poklapaju sa programskim opredeljenjem MI. BIlo bi lepo da on pronadje svoje mesto u ovom pokretu….. Skrenula bi pažnju na deo gostovanja u kome kaze da prevelika nezavisnost moze da vas odvede u ”mrak”, i da će na tome svojski raditi i vlast i opozicija. Zato pametno! Svako dobro od vernog glasača.

  5. На (било којим) следећим изборима Ми – глас из народа ће освојити већи број гласова на било ком нивоу. За покрет ће гласати три групе гласача: они који нису гласали за покрет плашећи се да уколико покрет не пређе цензус њихов глас иде у корист великим странкама; великом броју гласача који не излазе на изборе јер нису имали за кога да гласају (зато је важно да сада не улазе ни у какве коалиције); и они који су сада за њих гласали.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *