ДЕЛЕГАЦИЈА ПОКРЕТА “МИ – ГЛАС ИЗ НАРОДА” ПУТУЈЕ У МОСКВУ

На позив Државне думе Руске Федерације трочлана делегација народних посланика Народне скупштине Републике Србије из покрета “Ми – глас из народа”, у саставу Драган Станојевић, проф. др Митар Ковач и проф. др Јован Јањић, позвана је да, у својству непристрасних међународних посматрача, прати изборе за председника Руске Федерације, у недељу 17. марта 2024. године.
Делегација српских посланика пратиће ток председничких избора у граду Москва.
За време боравка у Русији, делегација српског покрета “Ми – глас из народа” имаће састанке са посланицима Државне думе и другим државним представницима. У храму Христа Спаситеља у Москви присуствоваће опелу српском епископу Антонију (Пантелићу), досадашњем старешини Подворја Српске православне цркве у руском престоном граду, које ће служити руски и српски патријарси Кирил и Порфирије.
Поред тога, наши представници учествоваће и на неколико конференција.
Покрет МИ, започиње међународне активности и дубоко симболично је то, што су управо представници нашег Покрета позвани у својству међународних посматрача на Председничке изборе у Руској Федерацији.
Уједно ће наша делегација имати, врло важне састанке и разговоре са политичким и друштвеним субјектима у Руској Федерацији.
На слици може бити: 3 особе
Информативна служба МИ – ГЛАС ИЗ НАРОДА

2 thoughts on “ДЕЛЕГАЦИЈА ПОКРЕТА “МИ – ГЛАС ИЗ НАРОДА” ПУТУЈЕ У МОСКВУ

1. Tako treba. E, sad, sve to na Tviter (X), Instagram, još kada bi umeli i na TikToku… U međuvremenu, gde su adrese kancelarija za beogradski ogranak? Srećan put i šaljite izveštaje odande, kolika je izlaznost u realnom vremenu (na predsedničkim), šaljite i slike i tog dana i sa svih sastanaka na Instagram, na sajt, na Tviter, ali dnevno! Tako se postiže efekat, ako može i više puta dnevno. Jasno je da vas to smara, nažalost, nema hleba bez motike, ali tim neki, mlađih, mora to da radi! Budite se, jesu godine, ali nemojte da jedan sapleteni i smeteni Bajden bolje trči od vas. Slažete se?

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *