БОРБА ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ – ЦЕНТРАЛНА ТЕМА!

Морамо одмах кренути у борбу против корупције! Не пред изборе, не после њих; ОДМАХ!

Бранко Павловић вам у видео-обраћању ближе описује ситуацију која је свесно замагљена – и у политичком, и у медијском смислу.

3 thoughts on “БОРБА ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ – ЦЕНТРАЛНА ТЕМА!

  1. Branko , pa Vi ste bar ozbiljan covek ,za 6 meseci iskoreniti korupciju, biblijsku karakteristiku ljudskog roda, i to bas u Beogradu. Da ce te se boriti protiv korupcije svakoga dana , i to je karakteristika ljudskog roda , to se podrazumeva ali to stavljati kao lajt motiv za izbore u Beogradu i jos dati rokove za to je neozbiljno. Borba izmedju korupcije ili njene suprotnosti koju ne znam kako da nazovem , je 50:50. Mozete je pobediti samo za onaj jedan navoj na srafu , ali i to je dovoljno da s e krecemo u napred.

  2. Iskoreniti korupciju nije nemoguće, pa ni za 6 meseci. Ona prizemna, “šalterska”, naravno, ostaće zauvek, ali ona krupna, najkrupnija, može se saseći kadriranjem na načelničkim i drugim pozicijama, čak iako tužilaštvo (po)ostane deo organizovane grupe. Što se potpisa tiče i udarca zadobijenog od strane lopovske grupe koja krade ne samo novac, već i ime, oni jesu nestvarne štetočine, ali su i bez budućnosti. Na drugoj strani, ova originalna i većinska GG, kada preraste u stranku, postaće stalni potencijal koji će opstati na političkoj sceni. I u tom smislu treba verovati u sebe, u svoje ideje, bez obzira da li će se stvoriti uslovi i za BG izlazak na izbore, u smislu dovoljnog potpisa. Treba hladne glave prihvatiti okolnosti poput nastojanja da se maksimalno razbije, a time i minimizira uloga Mi glas iz naroda, te ne osuđivati sebe u slučaju eventualnog neuspeha u trenutnm nastojanju. Ipak, malo više rada na mrežama, uz dobru muziku u pozadini, bez munjevitog izgovaranja teksta poput Brankovog iz ovog klipa (kao sa Boltom da je krenuo na 100m), ali i sa još par lokacija poput Voždovca ili Zvezdare, svakako može pomoći… Trenutno, organizovali ste prikupljanje potpisa na mestima koja su SNS i Šapićeve udarne zone vojevanja, a to su ruralni krajevi Beograda i NBGD. Malo ste omanuli, ali šta je tu je, samo, ukoliko je moguće, valja proširiti na Voždovac, Zvezdaru (centralne delove), pa i Stari grad, Vračar…

  3. Сада видех да је одлучено да се 2. јуна одрже комплетни избори у Београду, да ли то значи да се и за сваку општину морају прикупљати потписи према броју уписаних гласача у тој општини, плус и оних 3000 за град?
    Иначе обећање г.Павловића за успешну борбу против корупције подразумева да би он био на месту градоначелника, предпостављам.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *