БРАНКO ПАВЛОВИЋ НА ТАНЈУГ ТВ

Представљање лист МИ – Глас из народа.

Гост Танјуг Телевизије био је Бранко Павловић,  адвокат

Погледајте видео

 

 

 

 

 

 

7 thoughts on “БРАНКO ПАВЛОВИЋ НА ТАНЈУГ ТВ

 1. Sjajan, kao i uvek.

  Jasno izlaganje, premda ne bi bilo loše da se neka objašnjenja krajnje uproste, da bi bila jasna baš svakome.

  Npr.: Novac naše države je u stranim bankama u inostranstvu, naš plan je da ga vratimo u zemlju, njime osnujemo ponovo našu banku i uložimo ga u našu privredu i poljoprivredu, umesto što uzimamo kredite.

  Mislim da je jasno šta hoću da kažem – pored stručnog objašnjenja, pojasniti sve da baš svako može da razume.

 2. Živim u Republici Srpskoj. Gledao sam gospodina Pavlovića. Kroz njegovo izlaganje sam vidio da mi godinama nemamo mogućnosti da u javnom servisu vidimo ljude od znanja, nego gledamo promotere.
  Za 20 minuta rečeno sve.

 3. Samo bih volela da nam objasni gospodin Pavlović, koji je kao advokat zastupao male akcionare AD Politike, šta se dogodilo sa tim. Niko više ni da zucne šta je sa vlasništvom AD Politika i da li će to ikad biti razrešeno.
  Inače, podržavam ih u kampanji

 4. По оној народној добар глас се далеко чује. Без обзира што нисте имали или вам нису дали исте услове као остале странке за представљање, оно што до сада заступате има велики одјек код великог дела народа (у мом окружењу верујем и шире), јер се заситио лажима, агресивним обећањима, бахатим понашањима и безакоњу политичке олигархије која се смењује на власти последње три деценије. Жели, вама и нама (народу) успеха (даће Бог) на изборима у недељу. Останите доследни прокламованим циљевима и окупите и ангажујте сав радни, мислећи и поштени свет свих узраста за спас Српско народа и наших држава посебно одбране Косова и Метохије. Неправите компромис са онима који су нас упропастили и заступају туђе (пре свега западне) или личне себичне интересе, са онима који живе од политике итд.

 5. Бранко, каква је ово изјава Несторовића (вест од 20 дец, ) да ће подржати пројекте СН и “комуниста ” ( ставио сам под наводнике ) јер ти знаш да они са идејом комунима немају никакве везе. Па пројекте Вучићеве пише баш ЦИА . Космет је доказ. Молим да се успротивите. Немојте се гасити а нисте ни почели. Д ли сте знали да је Вучић звао Несторовића у ноћи после избора. За име Бога, А.В је пријатељ луцифера. Све ће вас преварити а да и не приметите. Уозбиљите се.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *