РЕЗУЛТАТИ ГЛАСАЊА ЗА ПРЕДСЕДНИКА И ПОТПРЕДСЕДНИКЕ СКУПШТИНЕ

Током заседања Народне Скупштине, у среду, 20. марта, гласало се и за ПРЕДСЕДНИКА и за ПОТПРЕДСЕДНИКЕ Скупштине Србије.

На сајту Народне скупштине налазе се стенографске белешке у којима су поименце набројани сви посланици, уз информацију како су гласали (аутентичност документа можете проверити на линку).

На странама 94 и 95 овог документа види се да су наши посланици Ана Крстић и Бранко Павловић гласали ПРОТИВ избора Ане Брнабић за ПРЕДСЕДНИКА Скупштине, а на 101. и 103. страни се види да су гласањем ЗА – подржали листу ПОТПРЕДСЕДНИКА, међу којима је био и наш посланик Јован Јањић.

Ово истичемо зато што је на друштвеним мрежама кренула кампања у којој се снимци гласања за ПОТПРЕДСЕДНИКЕ третирају као позитивно гласање за ПРЕДСЕДНИКА. Надамо се да ће ово саопштење дати допринос да се бар мало ограничи утицај ових малициозних подметања на јавно мњење.

3 thoughts on “РЕЗУЛТАТИ ГЛАСАЊА ЗА ПРЕДСЕДНИКА И ПОТПРЕДСЕДНИКЕ СКУПШТИНЕ

1. Остао сам уз вас, али ви делујете (бар за сада) веома млако у овој лудници од политичких дешавањаи све више сличите начину на који је радио Коштуница. Наиме, иако смо сви који смо га подржавали знали његове ставове, све је остајало на томе да се предпоставља шта је хтео да каже или поручи. Таква понашања су за некакве другачије и софистицираније групације, наша стварност очекује уз ту финију и искрену политику, и веома јасне и жешће акције које могу да побуде ширу јавност,без обзира да ли су у њој и мање или више образовани очекиваоци онога или оних који имају снаге и храбрости да их охрабре и поведу у бољу стварност.

2. Сложио бих се са коментаром Неше мада верујем да је ово само уходавање, почетак. Треба бити лукав, мало им се увући под кожу. Иначе Јованов једва чека у ћошку па да врисне као нездрав. Да се суди сада, још је рано. Верујем у вас и увек ћу бити уз вас уз безрезервно придржавање програмских циљева који су изложени на вашем сајту. Бранкио је одлично говорио у Скупштини и то да нико није гласно изговорио да подржава Франсуско -Немачки предлог али је МОРАО да нагласи да је Космет дефакто у рукама Шиптара.

1. Још једна реченица ; Космет је у рукама Шиптара захваљујући лошим политичким потезима власти. О.К не мора да помиње име али знамо ко је власт.

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *