Саопштење покрета МИ – ГЛАС ИЗ НАРОДА поводом протеста у Београду и одлуке Владе Србије о слободи кретања за сва возила са тзв. Косова

Саопштење покрета МИ – ГЛАС ИЗ НАРОДА поводом протеста у Београду и одлуке Владе Србије о слободи кретања за сва возила са тзв. Косова – 26.12.2023.

1. Недавне оцене званичника Руске Федерације додатно утврђују наше сумње и тврдње да се последњих дана на београдским улицама одвијао покушај ”мајданизације”, односно стране инструментализације легитимних протеста људи незадовољних изборним процесом или резултатима. Сматрамо да је овај вид манипулације заправо спречио већу масовност протеста. Многи у Србији су оправдано незадовољни многим стварима везаним за управљање државом, лошом економском ситуацијом, катастрофалном политиком према Косову и Метохији, као и самим изборним процесом. Међутим, исто тако сматрамо да се још више незадовољних није одазвало јер највећи број људи не жели да се њихово оправдано незадовољство разним стварима користи у неке друге сврхе – или од стране домаћих актера најодговорнијих за лошу ситуацију у Србији, или страних, махом западних актера чији је главни циљ дестабилизација Србије и даље распарчавање српског простора.

2. Одлука Владе Србије да омогући ”слободу кретања” за сва возила са тзв. Косова, дакле возила са РКС таблицама, представља још један корак у систематском институционалном одрицању од Косова и Метохије које спроводе СНС и СПС од доласка на власт 2012. године. Од потписивања Споразума о интегрисаном управљању границом, преко првог и другог Бриселског споразума, последичног гашења институција државе Србије на КиМ и грубог утеривања Срба са севера КиМ у институције лажне државе Косово, давања позивног броја, па све до тихе предаје електроенергетског система и општина на северу и, сада, одустајања од ”статусно неутралних” таблица – СНС и СПС саучествују у добровољном државном одрицању територије Косова и Метохије које нема преседана у нашој историји. Један од главних разлога нашег окупљања у покрету МИ – ГЛАС ИЗ НАРОДА био је и остао став да су Косово и Метохија неотуђиви део државе Србије и да смо решени да зауставимо противуставну, противисторијску и противнародну политику садашњих власти према КиМ.

3. Не можемо а да не приметимо синхронизацију између протеста прозападне опозиције, митинга СНС и последњих чинова одрицања од КиМ. Баш у време првих протеста после ужасних масакара који су се десили почетком маја у ОШ Владислав Рибникар и у Младеновцу, разбојници Аљбина Куртија су окупирали 3 општине на северу КиМ – користећи између осталог и вакуум настао после одлуке Српске листе да се повуче из ”институција” лажне државе на северу КиМ, које су још од 2013. својим учешћем легитимизовали. Неколико седмица касније, током великог митинга СНС у Београду – баш када је за потребе митинга са КиМ довезено више хиљада Срба – окупирана је и општина Северна Митровица, чиме је заокружена терористичка окупација севера КиМ. Тог истог севера КиМ који је био неосвојива тврђава за приштинске сецесионисте и терористе све до доласка коалиције СНС-СПС на власт 2012. године. Не верујемо у случајности у политици. По трећи пут у последњих пола године дешавају се чинови додатног одрицања од КиМ и његовог удаљавања од Србије у исто време када на београдским улицама митингују или власт или прозападна опозиција. Зато покрет МИ – ГЛАС ИЗ НАРОДА остаје чврст у свом ставу да неће у коалицију ни са влашћу ни са прозападном опозицијом, ни у републици ни у Београду. И једни и други раде против интереса државе, онако како ми схватамо државу, само на различите начине.

 

40 thoughts on “Саопштење покрета МИ – ГЛАС ИЗ НАРОДА поводом протеста у Београду и одлуке Владе Србије о слободи кретања за сва возила са тзв. Косова

  1. Izjavili ste u jednom intervju da ako narod ustane protiv SNS-a i masovno se pobuni stacete uz vladajucu stranku. Na zalost narod na lep nacin ne moze da dodje do onoga sto zeli i sa ,,gospodom,, se ide nogom jer se prave ,,tose” kada se narod pobuni na normalan i civilizovan narod

   1. Г. Несторовић нигде није поменуо “побуну народа” већ “насилни покушај промене власти” од стране …знате већ кога! Прочитајте и послушајте боље . Осим ако не сматрате да само једна странка има право “на народ”

 1. Останите на том курсу јер оба пола политичке сцене у суштини исти и делују против суверенитета и слободе овога народа. Једни отворено делују прозападно и евроатлански (НАТО) а други на тих начин испод жита тргују националним интересима са истим западом (не само то…). Стиче се утисак да су сви на истом задатку: протести и предаја надлежности на КиМ. Морате остати чврсти у свим ставовима и биће силног подметања, лажи, медијског притиска и од једних и других, ја би рекао истих. Подвала Јовановића о избору АВ или промене, рецити промене по само вољи МИ глас из народа. Будите транспарентни и не треба реаговати на прву лопту. Останите на овом курсу: сигурно губе и једни и други, то народ види. У бројним контактима видим да велики број људи позитивно гледа на МИ, а суздржаност је последица дугогодишње загађености политичке сцене и неповерења народа јер је од обе олигархије био изигран. Време ради за МИ глас из народа.

 2. Жалосно је све што се ово догађа у вези Косова и Метохије.Треба то што пре спречити.Стална политика попуштања на жалост доводи до све већег губљења Косова и Метохије.Треба хитно реаговати и то спречити а КАКО?Мислим да треба што брже и што више обавестити јавност о томе.Иначе нам оде Косово и Метохија.Поздрав.

 3. Мислим да треба да одржите конференцију за штампу.Бојим се да ће овај ваш одговор медији бојкотовати.

 4. Juce sam blokirana zbog komentara da Pokret MI ne treba da se svrstava jer protesti ne ugrozavaju drzavu, neka to rese vlast i opozicija jer se dobro poznaju i razumeju. U najboljoj nameri sam napomenula da MI ne iskusava nase poverenje. Danasnje saopstenje je u tom duhu. Povredjena sam ponasanjem administratora. Molim da me odblokirate. I ja imam karijeru iza sebe. Necu valjda postati bot u 67-oj godini.

 5. Vlast sve braneci drzavu od kvazi majdana,brze bolje u potaji prizna RKS tablice….da li cemo po 1000 put ispasti NAIVCINE u njihovim igricama izdaje.????….djilas+zvalavi+hill=kosovo….pametnom dosta !!!!

   1. Službe nisu nase sluzbe….Rešenje je da prestanemo da budemo naivni …. NAROD JE BESAN !!!…..Otvara se BIO KAMPUS za manipulaciju genetskim materijalom, Žvalavi ponosan na to… Norveski konzorcijum nadzire EPS , povezana žena aljbina kurtija norvežanka ,rita augestad knudsen….odmah haos sa racunima i pljacka sirotinje u najavi…..RSK tablice se priznaju , priznaje vlada u tehnickom mandatu…..MI SE BAVIMO MAJDANOM……HIL DA OCE SRUSIO BI ZVALAVOG ZA POLA SATA…..ali nece…. ovaj mu radi posao !!!! Rusi imaju procene smejurija i dalje podrzavaju zvalavog ….!!!! KATASTROFA!!

 6. Vi ste jedina desna opcija koja je u parlamentu i štiti drzavne interese po zakonu i ustavu. Molio bih vas za dobrobit naroda i opstanku srpstva. Da se sazove neki protest ispred Vlade Republike Srbije i pokaže protest protiv ove odluke za šiptarske tablice. Nema ko, jedina ie nada u vas. Protesti do povlacenja ove odluke. Hvala

 7. Dobro, odluka da se ne ide ni sa jednima ni sa drugima je realno odluka da se pomogne prozapadnoj opoziciji da se desi upravo ono što oni nasiljem traže, tj da se ponove beogradski izbori i to tako treba i jasno i glasno reći. I to je sve u redu, legitiman stav Pokreta. Mene interesuje šta sutra. Izbori će biti ponovljeni, opet će biti pat pozicija sa time što se bojim da će Pokret proći lošije baš zbog ove neodlučnosti. Ali, hajde da pretpostavimo da ćemo opet biti jezičak na vagi. I šta ćemo onda, koga ćemo podržati? Znate, ne može se doveka biti neopredeljen. Mislim da Vas birači nisu zbog toga podržali. Ispada da birate najlagodniju poziciju onoga koji neće ni levo nio desno nego samo sedi i kritikuje. Naprotiv, ja mislim da treba preuzeti odgovornost i istrgovati sa zahtevima Pokreta, preuzeti odgovornost za nešto. Recimo, podržaćemo vas manjinski, bilo jedne bilo druge tj one za koje procenite da su manje zlo u ovom trenutku, ali nam dajte da vodimo to i to. I pokažete da ste sposobni za to i onda za četri godine legitimno kažete, vodili smo “zelenilo” i sad grad izgleda tri puta bolje. Ovako možemo i sve ostalo. To je moj predlog, a Vi odlučite. Ne može se samo sedeti kao ukras u skupštini, treba preuzeti odgovornost za ovu državu. Inače, iz saopštenje nisam shvatio ko je veće zlo po Vama.

 8. A što državu non stop zadužuju o tome niko ne piše. Ustvari govori se non stop o zaduživanju naspram BDP-a što je u principu zaduživanje “ispod tepiha” kao kada lagano kuvate živu žabu. Jednog dana odu stranci sa svojim fabrikama i eto nama duga od par stotina posto naspram BDP-a!
  Jako teška situacija za Srbiju i srpski narod. U jako “gadnom” smo okruženju. Nismo smeli da izgubimo izlazak na more. Uglavnom ovaj pokret ima moju podršku. Dosta je ovih 12 godina vladavine današnje političke elite. Ogrešio bih se prema bogu ako bih baš sve kritikovao da je loše bilo. Ima tu dobrih stvari što su radili ali isto toliko i loših stvari. Pozdrav

 9. Упутити јавно писмо Влади и Председнику и захтевати да по свим питањима којима угрожавају интегритет Србије пониште све таквие одлуке: Бриселског споразума, Фра-Нем плана, Охридског договора…до таблица ткз.К. Писмо упутити свим медијима да га објаве- јер смо сад парламентарна “странка”. Нек народ чује и зна ко је прави родољуб !

 10. Омогућавање таблица је чин омогућавања нормалног живота за све људе, како албанце, тако и србе. Ми смо са своје стране урадили оно што је било потребно, а албанци то никада неће урадити. На тај начин губе подршку најважније западне земље, а то су САД, без које свој сан о великој Албанији никада неће остварити. Заправо, таблице су мали и безначајан уступак са наше стране, за много већу корист коју смо добили. Чуди ме да господин Павић то не види, јер је врстан политиколог, једино ако је чврст у ставу да САД неће променити свој став, а кроз историју конфликата које су САД креирале од краја Другог рата, видимо да у готово сваком мењају страну.

  1. Опрости али си залутао на овај сајт. Без увреде али ако неко не види да је ово последњи чин предаје Космета тј издје , не разумем шта овде тражиш. Да ли си пратио излагања свих седам оснивача ? Мислим да ниси. Господе , за кога нормалан живот ? За Албанце да. иду према ЕУ кроз Србију без проблема А Срби кад се враћају кући иду у конц . логор , Као Индијанци што су добили од Амера. Српске цркве проглашавају католичким, Очекуем да направе жичану ограду око Српских села ( ако их уопште има још ).

   1. Па овако, пријатељу. Мислим да нисам залутао на овај сајт, пошто свих 11 оснивача сматрам озбиљним људима, при том никога од њих не сматрам шовинистима. Да. Нормалан живот за албанце који су грађани Србије, јер живе на Косову и Метохији, осим ако ти не планираш нешто друго са тим албанцима. Нису сви албанци фашисти, нормалан народ је нормалан као и код нас, а сасвим је сигурно да су американци схватили да је независно Косово пропао пројекат који ће их скупо коштати на осталим деловима света и сада је само питање у ком тренутку ће да одустану од њега. Како ја размишљам, чини ми се да ће то урадити у неком мало дужем процесу од најмање 25 година, где ће ствар ићи ка нормализацији живота обичних људи срба и албанаца и када се то успостави онда ће једноставно да га врате, пошто не постоји могућност да то било који србин призна, био он либерал или националиста. Дакле, решење за Косово и Метохију је успостављање нормалног живота за све људе на том делу наше територије и на крају повратак те територије у наш уставно правни поредак онда када се живот нормализује. Све друго је позив на рат, а нама тај рат не одговара, не зато што смо кукавице, већ зато што би такав рат значио и нестанак српске државе.

    1. g. Mare ništa pametnije nisam skoro čuo. Vi ste baš vizionar i optimista, lako možete dobiti angažman za neku funkciju vezanu za Kosovo

    2. Маре, дефинитивно се не слажемо .То је утопија што причате. Поуздано знам да Срби не мрзе Албанце -Шиптаре ако не рачунам неке верблне увредљиве речи али то није мржња. Поуздано знам да нема ни дете преко десет година Шиптарско да не мрзи Србе. Такође је прича о миру утопија коју је лансирао Вучић слушајући западне менторе, док они свакодневно унесрећују свет ратовима. Причу о миру може да прича само неко ко мисли да историја почиње од њега то је Вучић. 12000 година људске историје није било без ратова и даље ће их бити и питање Космета може бити решено само ратом.

    3. Бити аналитичар није тако једноставно како се мисли. Само у нас свако може то себи да стави у професију или занимање. Када је реч о држави, то није тако банално као што су термини “нормалан живот”. Таква одређења су погрешна. Ако се жели нешто посматрати као појава и потом анализирати, онда се мора нешто довести научним методама у методолошки ред. Ево мало материјала за размишљање – то аналитичко размишљање.
     Периодизација:
     Период: до 1999. године до 2012.године.
     Република Србија има као капитално делу у правном и материјалном аспекту Резолуцију 1244. Сви акти који су донети имају стране, а то су: УН -СРЈ (читај Република Србија-правна следбеница), ту нема никаквог тзв. “Косова”. Нема тамо потписа ни једног тзв. Косовара (Аљбина, Тачија или било ког дугог лица). До тада Република Србија је имала, што је било од непроцењиве важности део на територији под старањем УН-оне нису тражиле да било шта напустимо на том простору, на коме су под правним актима Републике Србије вршили своју дужност: Полиција, Тужилаштво, Судови, Школство, Здравство, Јавна управа и локална самоуправа, и многи други органи. Сви ови органи су се заклињали на Устав Републике Србије, бирала их је Скупштина Републике Србије. Ознаке су биле Републике Србије. Органи зтв. “Косова”, са својим ознакама нису смели да пређу на тај простор. Још једном да напоменемо ово је било од непроцењиве важности за Републику Србију. Све је ово верујемо познато.
     Период после 2012.године до данас… траје још увек
     Појављује се тзв. “Мама- Ангела Меркел”.
     Мама има жеље које почињу да јој се испуњавају. Производ онога што је испуњено жељама маме: Сада нема ни једног органа на простору КиМ који има ознаке Републике Србије; заклињу се судије, тужиоци на тзв. Устав “Косова” у тзв. “Скупштини Косова”; полиција има ознаке зтв. “Косова” на капи и униформу; сви објекти имају ознаке тзв. “Косова”. О овим актима-споразумима: “Бриселски, Охридски”, плановима “Немачко-Француски” , не треба ништа говорити јер је све јасно-нема сумње да је све на штету Републике Србије; тзв. “Заједница Српских Општина”, је измишљотина коју наш Устав не познаје-стварати накакву заједницу од народа по коме ова држава носи име Србија на тој истој теритирији, да није тужно било би смешно. Да ли се може замислити да унутар граница Мађарске државе се ствара “Заједница Мађарских општина”? Како звучи? Звучи, морамо сада мало да користимо баналнији језик, звучи “да не кажемо глупаво”.
     Државу народ има или нема. Не може се ту говорити о томе, ми смо или нисмо за рат, одговара нам или неодговара. Један нород је достојан или није достојан да има државу. Можемо ли да замислимо да понудимо Курдима да им ова територија буде држава, да ли би Курти могао било шта да добије? Не да не би добио- био мањи од капи воде.
     Све-како се ми односимо према држави, упућује на то да ми нисмо достојни ње. То се не мери терминима “нормалан живот”. Ако особе немају државу колики год да је број тих особа -оне спадају у номад. Срби су своју државу вековима стварали дајући милионе литара крви и никада то нису мерили термином “нормални живот”, задужњима у милијардама, ауто-путевима и опет их је било само пре тридесет година бар за трећину више него сада у својој држави.
     Нема случаја у историји или садашњости да је држава признала таблице самостворене тзв. државе на делу њене територије. Ово ће остати забележно у историји-верујем да ће се будући Срби који буду рођени у наредним вековима стидети предака који су ово урадили, јер ће их народи других држава који ово буду читали или учили као историјску чињеницу, прво се смејати таквом народу, а онда сматрати да је такав народ недостојан поштовања када не поштује сам себе.

 11. Хвала вам до небеса на доследности. Немам речи усхићења које сам доживео после читања вашег саопштења. Просто сам завапио према небесима, Арх Мигаилу, Госоду Богу , захвалношћу због вашег саопштења.
  После овог саопштења мОЛИМ ВАС БРАЋО , да обратите пажљу н све људе и све догађаје око вас. Није ми намера да уносим немир али мислим да морам д вас подсетим на следеће. Ђорђе Јанкобић, археолог, због својих открића о Србима , мистриозно је умро и ако у добрим , чврстим годинама, : Нани Станковић, такође археолпг, открио најстарије насеље Срба, изненада умро, Јован Деретић у данима највеће популарности напушта овај свет, Верица Бараћ велики борац против корупције и криминала са доказима ,, изненадно умире. Даке, заступање Српског интереса, Српског постојања не одговара прозападним и западним идејама . Овде су у Србии. Молим се Годподу Богу да ваас чуваа да вам да интуицију, пажњу, обазривос кад и воду понуђену пијете.

  1. Истрајавамо још увек – не због наше снаге, одлучности и моралне предности – већ једино због бахатости савремених освајача: када сам понудио да им, за неки ситниш, покажем тајни улаз у нашу тврђаву, само су ме презриво погледали и одбрусили: ” Ниси очистио паучину!” Живи смо једино још зато што очекују да им неко отвори главну капију и пут поспе ружином латицама…

 12. Опростите на словним грешкама у предходном коментару. Немојте ширити ” клуб ” седморице. Седам је важан број за кохерентнос, слогу и међусобно уважавање, вољу, одлучност , разум…као и контакт са вишим сферама.

 13. Draga braćo,
  nadam se i molim boga da ostanete dosledni u nastojanjima koja ste proklamovali do sada. Činjenica je da u poslednjoj deceniji imamo pomaka u razvoju zemlje kao i u delu okupljanja srpskog korpusa vezano za proklamovanje srpskog jedinstva. Ono sto smatram da neide u dobrom pravcu jeste to sto malo po malo mi se povucemo pred nasim neprijateljima cineći velku štetu našem narodu na naročiti na Kosovu i Metohiji. Nekako mi sve ovo izgleda kao nameštena igra izmeďu pozicije i pronativske opozicije kako bi nas uvukli jednog dana u nato pricajuci kako je to u našu korist kao što sad saipštavaju kako je prijvatanje tablica u korist naše braće sa Kosova i Metohije. Mora se jednom isterati na čistac ko je vera a ko nevera zato se nadam da će te vi ujedinjeni uspeti u tome uz podršku našeg napaćenog naroda čiste duše. Żelim vam da vam gospod podari mudrost i snagu da ostanete ujedinjeni i nepridate dušu ďavolu. Spreman sam da vam da vam se pridrużim u toj borbi za dobrobit nasih naroda.

 14. Sramota je sta rade od ove drzave i vlast i lazna opozicija pod dirigentskom palicom Dragana Djilasa direktno. Vlast je ovim priznavanjem tablica prakticno stavila tacku na priznanje Kosova kao suverene drzave, ostaje jos samo pecat da se udari. Sve mi vise deluje da su vlast i ova “opozicija” na ulici u ozbiljnom dilu iza kulisa, jer kao sto stoji u saopstenju, veci broj nezadovoljnih bi izasao na ulice da tamo nisu Marinika i ostali Djilasovi puleni koji se guraju na svake proteste bez obzira da li ih neko tamo zeli ili ne! I dok tako zamajavaju narod oni rasprodase nasu dedovinu. Sta li cemo mi ostaviti nasim pokoljenima strah me i da pomislim!

 15. Молим Вас, немојте користити израз “масакр у Младеновцу”. Никаквог масакра у Младеновцу није било, масовно убиство је било у селима Дубона и Мало Орашје. Мислим да није толики проблем да сви научимо називе та два села.

 16. Pogresno totalno umesto da se majstorovic kako ga ja zovem odnosno Nestorovic bavi opozicijom SNIS-om i on je govorio samo o opziciji vise od pola sata a gde je tu program a gde je kritika vlasti, sta se moze bolje uraditi on je pricao o izdajnicima o zapadu. Sta vi motori imate takav mozak dosla je revolucija u tehnici, prlagodite se tome, pricajte o buducnost i nemojte yivet u proslosti ili prepustite te stvari maldem narastaju, ipak ste vi deca komunizma., promenite se pitajte svju decu kako misle, ja nasam za ove izdajnike a jos manje sa SNS.
  Budite hrabri pa recite da ste za saradnju sa SNS-om ili recite da necete, odlucite se.

  1. Мислим да ниси довољно пратио сва њиххова излагања, сваког појјединачно. Све су рекли за разумно размишљање. Нису политичка партија , за сада, и неби требало , као што овде се предлаже да се нешт оштро и свађалачки прича против било кога . Политичких превра и марифетлука . Србима је преко глае. Ово ће бити нешто сасвим другачије, тако сам бар ја схватио и сви ми који смо гласали треба да их чувамо и негујемо као мало воде на длану. Мислим посебно на Њих седморицу. Они су семе посејано у неплодну земљу. Треба то заливати.

 17. Господо драга, нема вас у медијима.Ова саопштења на вашем сајту мало ко види.Молим вас не спавајете.Морате се чути на свим медијима,ситуација у Србији је веома озбиљна.Молим вас покрените се ,нема времена за чекање.Добили сте поверење народа,приступиће вам још више људи који су гласали за Заветнике и Двери.Борите се.Пасивни сте,морате бити агилнији.Поздрав.

 18. Dajte MOLIM VAS OŠTRIJE REAGUJTE ZA IZDAJU U VEZI KOSOVA I METOHIJE, pukim saopštenjem da je neprihvatljivo ovo šta radi vlast je nedovoljno odnosno smešno! Podignite NAROD U VEZI KOSOVA!

 19. Иако не станујем у центру Београда, предлажем да се у време садашњих протеста искључује струја на траси протеста. Сећам се дугог протеста 1996.г, па још горег 2000.г. Можда , иако још не у власти, ви из МИ- Глас из народа, можете нешто да учините да се обуздају недорасли овом народу и граду да дивљају у њему. Хвала!

 20. Покрет МИ глас из народа је нешто што је Српски народ у целини чекао три деценије (наравно ако остане на прокламованом курсу). То није покрет који припада једном или другом полу исте дугогодишње јалове, корумпиране, ненародне и зашто не рећи у суштини и по резултатима антисрпске политике. Према томе нема сврставања, већ градња новог система вредности и политичког живота. Ту се не сме пасти у замку да својим потезима МИ сврставају и својатају и једни и други. Промена система мора бити на легалан и легитиман начин (кроз изборе), и не треба нам ни револуција ни контрареволуција. Насилно рушење предходних избора по диктату запада не долази у обзир и то треба гласно рећи. Да се разумемо нема нити ће бити апсолутно поштених избора. Увек је било начина манипулација, поткупљивања, али протекли избори нису били гори у том погледу од ранијих и показали су да прозападна опција нема подршку великог броја народа, без обзира што се актуелни владар огадио многима. Његова смена мора бити кроз институције система какве год биле, јер имамо устав и законе. Свако насиље а наша историја је показала (5 октобар, пучеви итд) да нам ништа није добро донело. Има простора да се делује, само добра организација, упорност и поштен и искрен однос према народу и прокламованим циљевима. Неће бити лако и биће пуно отпора, подметања, лажи и обмањивања. Ако остане на том курсу онда ће бити како је неко из покрета рекао да ће МИ расти као грудва снега.
  Поред наведеног у прогласу покрета исправно је уочено да је сва ова гужва око наводно покрадених избора такође може да има и другу димензију синхронизованог деловање оба политичка пола по диктату запада да се прогура признање независности КиМ као први приоритет и санкције Русији. Актуелном владару се нажалост одавно неможе веровати ни за једну једину реч али је превазишао (демагогија, лаж, обмана, глуматање итд) све своје предходнике а да није завршио ни један западни демократски курс (осим код свог радикалског учитеља). Тим прије што у државним структурама и невадином сектору инсталисана прозападна структура, која оперативно делује у смеру евроатланских тз. интеграције. Пример за то је прича о неутралности, где се на терену проводи про НАТО агенда. Према томе неће бити лако и покрет МИ глас из народа биће изложен нападима и покушају елиминације (у то спадају понуде и прозивке сврставања) оба актуелна политичка пола.

 21. U celosti podržavam vaše saopštenje. No postavlja se pitanje da li ova vlast, odnosno režim Vučić-Brnabić uopšte obraća pažnju na takve postupke. Obzirom da u svojim redovima imate vanserijske pravnike, predlažem da podnesete tužbe protiv odgovornih (Brnabić i celokupne Vlade RS) za postupanja po pitanju tablica RKS

 22. Ljudi pa kako nista neshvatate to se radi vec dugo vremena predaja kos0va je pocela
  planski od A. Vucica i njegovih saigraca, setite se kako je rekao pre pet, sest godina na tv kada su se ljudi pobunili za prvo popustanje i krsenje rezolucuje na koje se Vucic uvredio ljutito rekao citiram: Vi Srbi se pravite ludi vi necete da znate da siptari su ovo pa ono i tako iskritikovao Srbe” sto su protiv i to traje do dana danasnjeg. To je jako podmukla osoba i prevarant bez obzira na sve drugo. Nadam se i molim boga da “Pokret Mi rec iz narode ” odrzi rec i spasi ovu drzavu od SNS a i Vucica . Ja sam isto godiste kao i dr. Nestorovic samo Novakovic iz Pozarevca i pozivam ga da ga ugostim i osnujemo regionalni odbor MDT (V. Morava-Dunav-Timok), Molim vas javite se na ovaj mail. i prosirimo i povecamo nadu za nasu drzavu. Imao bih da vam kazem jos neke stvari ali nebih na ovaj nacin. Ja sam metal. ing. ali sam i Svedski drzavljanin. MOLIM VAS NEMOJTE NAS IZDATI.

 23. Doro jutro kolumbo!Recite mi razliku izmedju otvorenog izdajnika
  djitlera i prikrivenog patrijotu kvinsliga zvalavog…?…ovaj prikriveni je gori jer je na vlasti!!!..opet su vam namestili igru gde nestor sedi pored OMRAZENOG vuvina u banjoj luci…narod vidi sve detalje igre……smesno i naivno……………jednog jutra nemoj da nas iznenadi SAOPSTENJE kako konstatujemo da smo u 100% okupacionoj zoni…..spavaj srbijo…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *