Саопштење за јавност поводом свакодневних хакерских напада на сајт покрета МИ – Глас из народа

Обавештавамо јавност да су у току назапамћени хакерски напади на сајт покрета МИ – Глас из народа.
У претходних месец дана, а нарочито од када је наш покрет показао снагу на изборима и постао видљив широј јавности напади су постали све учесталији. Само у протекла 24 часа имали смо око 10.000.000 хакерских напада на сајт.

Највише хакерских напада типа “Brute Force” се организује из Украјине, тачније из Кијевске регије, али из других држава као што су Сингапур, Сједињене Америчке Државе, Француска и Немачка. Ови напади су проблематични јер користе велики број нападачних ИП Адреса, а свака од тих ИП Адреса генерише велики број напада које је тешко блокирати.

Наш тим активно ради на сузбијању напада и за сада није причињена никаква штета. Поверљиви подаци се не налазе на серверима где се напади одвијају, према томе нема бојазни да ли ће хакери успети да украду поверљиве податке нашег покрета, као што су подаци о члановима.

 

 

 

17 thoughts on “Саопштење за јавност поводом свакодневних хакерских напада на сајт покрета МИ – Глас из народа

 1. Ништа није необично чим се Срби соже паника у непријатељским тборима. Није случајна изрека „не дај Боже да се Срби сложе, кад се сложе сачувај нас Боже”. МИ глас из народа видим као Божији благослов српском народу. Да сте и живи и здрави и нека вам је од Бога добро здравље браћо!❤

  1. ЈЕЛ ЗНАТЕ ЧИЈА ЈЕ ТА ИЗРЕКА; немачка, хрватска, турска или њихова заједничка 😉

  1. Brute force napad je metod pokušavanja sve moguće kombinacije šifri ili lozinki kako bi se pronašao ispravan pristupni ključ ili lozinka.
   Kao mera sigurnosti, bitno je koristiti kompleksne šifre od najmanje 13 slova, brojeva i znaka. Takodje bitno je koristiti samo sigurne protokole (https), po mogućnosti vpn tunel, antivirus softver kao i obratiti pažnju šta i od koga dobijate putem emaila.

  2. Sigurna sam da ce MI uspeti da se odbrani od svih napada jer se junacki i posteno bori za opstanak svog naroda i drzave.

 2. То ће бити још више с обзиром да угрожавате интересе постојеће олигархије (на власти и опозицији) у земљи тако и њихових западних покровитеља и партнера. Покушајте окупити не само IT професионалце и стручњаке, већ људе из сектора заштите, сигурности и безбедности (доста вас бивших војних лица подржава) који имају искуства. Генерално очекујте прави хибридни рат (пре свега из земље) који не иде само преко IT, већ медија свих врста, лажних застава, подметања и дезинформација. Први циљ ће бити да вам се онемогући конслоидација, организованост и омасовљење.

 3. Pomaze Bog I neka Nam pomogne Da MI Glas iz Naroda vratimo Srbiju Srbima ! Pozdrav from Sveti Sava Manastir Libertyville Il SAD I Srce Sumadije , Guberevac Selo kod Gruze ! Trenutno sam , na Zalost u Cikago Poseban pozdrav Aleksandar Pavic , Jer je kao Ja Serbian American , Jedina razlika je Da Gospodin Pavic zavrsio Berkeley , a ja Samo Zivotnu School ! Tolko od mene za sad ZBogom

 4. Мислим да је то одличан знак, заиста. То су сви они мрзитељи Срба по свету: шиптари, хрвати, муслимани којима смета дизања гласа Српског а МИ смо га дигли ( да простите ) нико до сада у Србији није проговорио на начин како су то образложили свих величанствених седам, нико. Можда су ту доста рекли Обрадович и Вук Јермић, чак ни Милош није био јасан у вези Србије будућности колико су то седам мудраца неустрашивих. Моја порука је да се од сада па на дање чувате и када вам дарове доносе. Како рече Рељић,” Ми ” су историска шанса за Србију.

 5. Ти напади су знак немоћи. Да сте живи и здрави и у медијима присутни! Сретна Нова година и Божић!
  Слободан Здравковић и Биљана Гаковић

 6. Imate punu podršku i poverenje moje porodice i svih dvanaest glasača koje sam animirao u toku predizborne kampanje. Do pobede i preobražaja i odbrane Srbije. Možda će delovati da su teške reči. ali mi se čini da su prikladne trenutku, SMRT LAŽIMA, KOLONIJALIZMU, OKUPACIJI, IZDAJI, SLOBODA NARODU ZEMLJE SRBIJE! MORAMO ISTRAJATI DO KONAČNE POBEDE!

 7. Samo jako i snažno, vi ste jedino svetlo u ovom sivilu iznad Srbije. Pratim vas od prvog dana I samo još vama verujem a znam da nisam jedini. Dosta je rečeno u prethodnim komentarima u vezi hakerskih napada tako da nemam šta da dodam na tu temu

  1. Све, све – али ни у сну нисам очекивао да ће и “Покрети Светло” бити против групе “Ми”. Зар није природно и логично, да се сада искористи моменат, и да се сви који су против садашњег система – удруже и наставе да се боре заједнички : “Сложна браћа кућу граде, а несложна – разграђују.”

   1. Извињавам се коментатору Јовану. Моју горњу поруку нисам намеравао да пошаљем као одговор Јовану. Моја порука је намењена групи “Ми” и свим симпатизерима ове групе.

 8. Када вас неко напада, то је знак да вас се плаше.Напред у бој до краја.Силе зла морају бити уништене.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *