САУЧЕШЋЕ РУСКОЈ АМБАСАДИ

Ваша екселенцијо, бол руског народа јесте и бол српског народа! Тако је и овога пута. Наше заједничко историјско искуство сведочи да смо најближи кад нам је најтеже.

Руска држава и данас је најјачи бедем пред налетом зла. И зато је на удару мрачних сила овога света.

Верујемо и Богу се молимо за Русију и руски народ! Ваша победа, биће и наша победа, и победа целог слободољубивог света!

 

 

ПОКРЕТ “МИ – ГЛАС ИЗ НАРОДА”

 

3 thoughts on “САУЧЕШЋЕ РУСКОЈ АМБАСАДИ

  1. Saučešće ruskoj naciji. Strašan zločin. Sam način izvršenja monstruoznog zločina, po tipu, profilu, ukazuje na islamske teroriste. Možda baš u vezi sa nedavno likvidiranom grupom islamista u potkavkaskom području. Verujem da će se Vašington i London brzo i zvanično ograditi, na najvišem nivou. Ali, očekujem i ograđivanje administracije gdina Zelenskog od ovog terorističkig napada. Ono što, međutim, zabrinjava, jeste indikativna involviranost i američke strane, ako ništa drugo, a ono zbog nesaradnje. Ukoliko dve nedelje ranije, 08.03.upozoriš svoje državljanje u Rusiji i Moskvi upravo o mogućnosti ovakvog napada, kao što su to učinili Amerikanci, a ne podeliš to sa ruskim kolegama, ulaziš u sivu zonu neposredne odgovornosti. Tim pre, a u vezi sa ovom nepoznanicom, nedoumica otkud američkoj strani saznanja sa ruske teritorije ili makar od onih izvan RF, ali u direktnom kontaktu sa islamistima na terenu? Nažalost, ovakav događaj dodatno će usložiti geopolitičku situaciju.

  2. Ултимативно тражити да се у Србији моментано прекине са акцијом разоружавања становника и да се озакони право на ношење личног наоружања и то унесе и закон. Да је у овом случају у Москви дозвољено ношење оружја, вероватно би неко од грађана реаговао , а и сами терористи би знали да могу бити упуцани од било ког грађанина. И овде код нас су могуће овакве акције, посебно што нико не зна ко је од емиграната био у ИСИС-у или у неком од њихових терористичких војски, а и нађено им је овде у Србији да имају чак и аутоматско наоружање. Па чак и да га тренутно немају, лако ће им ови из којекаквих амбасада добавити на одређеним местима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *